Onze missie

Wie houd er nou niet van thee? Heerlijk met een dampend kopje thee op de bank, of laat het afkoelen en je hebt een heerlijk verfrissend, dorstlessend drankje in de zomer. Wij van vrouwtje theelepel zijn daarom altijd opzoek naar geweldige nieuwe smaken. Smaken die je smaakpapillen stimuleren om er optimaal ervan te genieten. Je rust moment vinden. Onze missie is geslaagd als onze klanten het gevoel van thuiskomen ervaren. De stress van je schouders voelt wegglijden en even te ontspannen.

We streven naar fantastische smaaksensatie om optimaal te genieten op ieder moment van de dag.

Onze thee is op ieder moment van de dag te drinken. Wij zijn altijd opzoek naar de beste kwaliteit. Zo kunnen we het beste resultaat garanderen. We hebben ondertussen een mooi thee assortiment in de verkoop. Wil je meer weten over het aanbod of je hebt andere vragen, stel ze gerust.

Wie is vrouwtje theelepel?

Hoi, Ik ben Janna Peters, woonachtig in Beek en Donk Noord Brabant. Ik ben getrouwd met Michel. Ik ben een enorme theeliefhebster. Ik drink de gehele dag door thee. De eerste slok van een net vers gezet kopje thee, daar geniet ik het meeste van. 2 Jaar geleden ben ik overgestapt naar losse thee. Niet alleen vind ik het lekkerder, maar ook mijn huid en haar is verbeterd. Mijn huid en haar was eerst wat vettig en dat is nu niet meer het geval. Het grote voordeel van losse thee is dat je langer met een verpakking kan doen. Ook kan je het zo sterk maken als dat je zelf wilt. Twijfel je nog? Ik zou zeggen probeer het een keer en ervaar de smaaksensatie.

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Ik ben altijd bezig om te kwaliteit te behouden. De ingrediƫnten komen van alle windstreken

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service.